Dienstverlening

Mr. De Wal staat als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag, tel. 070-3353535, info@advocatenorde.nl


Honorarium en rechtsbijstand

De Wal Advocatuur staat zowel particulieren als ondernemers bij. Het uurtarief is afhankelijk van de soort zaak. Naast het uurtarief zullen ook andere kosten die worden gemaakt, zoals griffierecht, deurwaarderskosten, kosten voor ingeschakelde derden en reiskosten, in rekening worden gebracht.

Als particulier komt u mogelijk in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand (de zogenoemde toevoeging). Kijk voor de voorwaarden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.


Informatievoorziening

De Nederlandse Orde van Advocaten ziet toe op een transparante informatievoorziening. In dit kader dient vermeld te worden dat De Wal Advocatuur bij de orde staat geregistreerd voor de rechtsgebieden Erfrecht, Personen- en familierecht en Insolventierecht Wsnp. Dit houdt in dat mr. Lenie de Wal op genoemde rechtsgebieden ieder jaar tien opleidingspunten dient te behalen zodat u er van verzekerd bent dat haar kennis op deze gebieden up-to-date is.


Algemene voorwaarden

Op de werkzaamheden van De Wal Advocatuur zijn algemene voorwaarden van toepassing.


Klachtenregeling

Conform de reglementen van de Orde van Advocaten heeft De Wal Advocatuur een klachtenregeling.


Derdenrekening

Het is vanuit de Orde van Advocaten niet verplicht om een derdenrekening aan te houden. De Wal Advocatuur beschikt dan ook niet standaard over een derdenrekening. Indien de situatie daarom vraagt, kan deze op korte termijn worden geopend.


Privacyverklaring

Binnen De Wal Advocatuur wordt al uw informatie strikt vertrouwelijk behandeld conform onze privacyverklaring.


Vervanging

Bij afwezigheid zal, indien noodzakelijk, vervanging plaatsvinden door mr. Mariette Fleur van Fleur Advocatuur.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Neem contact op met mr. Lenie de Wal.

Contact